STARTUP CLUB


Vi er en del af BusinessAalborgs Startup Club for iværksættere i Aalborg og Nordjylland!
Startup Club er et unikt og attraktivt fællesskab, der hjælper iværksættere godt på vej i hele Nordjylland.

Vi ved hvor få penge man har mellem hænderne som iværksætter. Vi ved det fordi vi selv har været der, og vi ved derfor også hvor meget økonomien kan fylde i dagligdagen. Vi tilbyder gennem ordningen at hjælpe iværksættere i Aalborg til en meget favorabel pris. Det gør vi fordi vi gerne vil være med til at gøre en forskel for Nordjyske iværksættere, og fordi det giver mening for os at hjælpe mennesker videre, som står i den situation vi selv har stået i engang.

StartUp Club Aalborg er både for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed og for dig, som allerede er godt på vej – men gerne vil have et par ekstra øjne på virksomhedens udvikling. Vi er din sparringspartner og din samarbejdspartner og vi vil elske at hjælpe dig godt videre med din virksomhed hvad enten der er i fht forretningsudvikling eller finansiering via fonde og puljer.

Du kan læse mere om konceptet her: https://www.aalborg.dk/business/ivaerksaetteri/tilbud-til-ivaerksaettere

StartUp Club Aalborg er både for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed og for dig, som allerede er godt på vej – men gerne vil have et par ekstra øjne på virksomhedens udvikling. Efter et vejledningsmøde ved Business Aalborg kan du blive en del af klubben og fx få gratis adgang til i alt 6 timers rådgivning svarende til to timers rådgivning hos tre forskellige private rådgivere.

Særligt for startup virksomheder – et tilbud ud over Startup Club
Med en mission om at hjælpe flere gode ideer videre tilbyder vi som noget helt særligt startup virksomheder, professionel hjælp til priser fra kun 499 kr./måned. Med WeDo Support tilbyder vi en abonnementsordning hvor du køber adgang til professionel online sparring via e-mail af en forretningsudvikler og fundraiser på netop dit projekt. Supporten kan anvendes til fx:

– Vurdering af projektidé/forretningsplan
– Kvalitetssikring af ansøgning/forretningsplan
– Optimering af ansøgning/forretningsplan
– Vurdering af budget

Du står med arbejde selv, men får stadig professionel assistance – og kun til det du har brug for og når du har brug for det.
Sådan foregår det:
Når du har købt et abonnement, bliver du oprettet i vores system og vil i den tilmeldte periode have adgang til professionel online rådgivning i det antal timer pr. mdr. som du har valgt. Vi afregner pr. påbegyndt kvarter og vi kræver ingen succesfee*

Du kan vælge mellem:
– 1 times online sparring pr/måned til 499 kr. ex moms
– 2 timers online sparring pr/måned til 899 kr. ex moms
– 3 timers online sparring pr/måned til 1245 kr. ex moms

Abonnement på onlinesparring skal være på minimum 3 måneder. Køber du 12 måneder får du to måneder gratis.

Har du behov for yderligere online rådgivning, eller ønsker du ikke at binde dig til et abonnement, koster online rådgivning 795 kr. ex moms pr. time. Som abonnent får du 20 % rabat på tilkøb af online rådgivning.

* Succesfee er betegnelsen for det honorar en fundraiser typisk modtager i tilfælde af bevilling til dit projekt.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere info og for køb af WeDo Support abonnement på info@nullwedoconsult.dk eller tlf. +45 31661317.

Vi glæder os til at hjælpe dig og din forretning godt videre